• visual 2 - kookplaten


Een 1 of 2 pits kookplaat nodig om snel en gemakkelijk iets lekkers op tafel zetten? Een kookplaat voor op de camping, in een vakantiehuisje of in je studentenkamer? Met een kookplaat van Inventum kies je voor veiligheid en gemak. Een doekje eroverheen halen en hij is weer schoon. Een kooktoestel dat je zo onder je arm meeneemt, hoe handig is dat!

Met Inventum kookplaten maak je 't moment!

1 pits inductie kookplaat

De 1 pits inductie kookplaat heeft een vermogen van 2000 watt. De kookzone is geschikt voor pannen van Ø 150 tot 200 mm. De inductiekookplaat is voorzien van een instelbare timer tot 180 minuten. De warmhoudfunctie zorgt er voor dat het gerecht na het koken warm blijft. En door het kinderslot kan de inductiekookplaat niet per ongeluk worden aangezet. De kookplaat heeft een luxe uitstraling, is de bedienen met tiptoetsen en is voorzien van een led display.

KP521S - vrij

2 zone kookplaat

De 2 zone kookplaat is verkrijgbaar met een wit geëmailleerde behuizing en een rvs behuizing. Beide varianten hebben gietijzeren pitten met een doorsnede van Ø 155 mm en Ø 185 mm. De kookzones hebben een vermogen van 1000 en 1500 watt. De 2 zone kookplaat is te bedienen met een draaiknoppen en heeft een traploos regelbare thermostaat. Daarnaast is de 2 zone kookplaat voorzien van een controle lampje. Deze brandt wanneer je de kookplaat aanzet tot dat deze de gewenste temperatuur heeft bereikt.

Klantenservice

Telefonisch bereikbaar op tel: 0800-4583688 of stel hier direct een vraag en mail met één van onze medewerkers.

ma t/m vrij
8.30 - 17.00u

 
Naar boven