• visual 2 - kookplaten


Een 1 of 2 pits elektrische of inductie kookplaat nodig om snel en gemakkelijk iets lekkers op tafel zetten? Een kookplaat voor op de camping, in een vakantiehuisje of in je studentenkamer? Met een kookplaat van Inventum kies je altijd voor veiligheid en gemak. Een doekje eroverheen halen en hij is weer schoon. Een kooktoestel dat je zo onder je arm meeneemt, hoe handig is dat!

Met Inventum kookplaten maak je 't moment!

Extra kookpunt

Of je nou voorstander bent van de klassieke elektro kookplaat of je voorkeur uit gaat naar de luxe van een inductie kookplaat, Inventum heeft voor elke thuiskok een geschikte kookplaat. Met een vrijstaande kookplaat heb je altijd de mogelijkheid om een extra kookpunt te creëren in je studentenkamer, buitenkeuken of bijvoorbeeld de camping. De kookplaten zijn gemakkelijk verplaatsbaar en simpel aan te sluiten, zo kan je op meerdere plekken genieten van een warme maaltijd.

Inductie

Een inductie kookplaat heeft een glad oppervlak waardoor deze gemakkelijk schoon te maken is. Een inductiekookplaat werkt met een magnetisch veld, welke zorgt voor een zeer snelle verwarming van de pan. Als de pan van de kookplaat afgehaald is, koelt de kookplaat ook weer snel af. De inductiekookplaten van Inventum komen in twee soorten, de KI120T met een enkele zone en de VKI3010ZWA met een dubbele kookzone. Beide kookplaten koken snel en energiezuinig en beschikken over meerdere temperatuurstanden en een instelbare timer tot 180 minuten. 

Elektrisch

Traditionele elektrische kookplaten zijn relatief goedkoper in aanschaf dan bijvoorbeeld inductiekookplaten. De elektrische kookplaat warmt relatief langzaam op en blijft lang heet. Inventum heeft twee elektro kookplaten, de KP602W in het wit en de KP602B in het zwart. Beide kookplaten hebben een kookoppervlak van Ø 150 en 180 mm en zijn voorzien van 2 regelbare thermostaten. De kookplaten zijn eenvoudig te bedienen met draaiknoppen is erg handig voor bijvoorbeeld een studentenkamer. 

 
Naar boven