• overzichtspagina - grillen.png

 

Tafelen met familie of vrienden doe je met de funcooking apparaten van Inventum. Op deze manier ben je verzekerd van een ouderwets en gezellig avondje!

Met een Inventum grillapparaat maak je 't moment!

meer-info-grill-CG618

Contactgrill

Grill vlees, vis of groente met een contactgrill of maak heerlijke panini’s en tosti’s. Kies voor een model dat je helemaal open kunt klappen en zo ook op tafel kunt gebruiken. Of voor de handige 3-in-1 multigrill met 3 sets bakplaten voor grillen, tosti's en wafels. Ze zijn allemaal voorzien van een anti-aanbaklaag.

meer-info-grill-GP510

Grillplaat

Op de grillplaat met anti-aanbaklaag kun je zonder boter of olie vlees, vis en groenten grillen. De grillplaten hebben een groot oppervlak, waardoor je aan tafel met meerdere personen verschillende gerechten tegelijk kunt bereiden. De grillplaten zijn voorzien van een regelbare thermostaat, zodat je altijd de goed temperatuur hebt om verschillende etenswaren te grillen.

meer-info-grill-GR802

Gourmet & raclette

Gezellig met meerdere personen tafelen met een gourmetstel met grillplaat en pannetjes. Je kunt er mee bakken, grillen en racletten. Zo is er voor ieder wat wils: gegrilde vis, vlees of groente, een pannenkoekje of omelet. Schoonmaken is eenvoudig door de afneembare grillplaat en vaatwasbestendige pannetjes.

meer-info-grill-spons

Schoonmaaktips

  • Kijk voor uitgebreide instructies in de handleiding van je apparaat.
  • Maak het apparaat na ieder gebruik schoon.
  • Haal de stekker uit het stopcontact en laat het apparaat voldoende afkoelen. De onderdelen zijn makkelijker schoon te maken als ze nog een beetje warm zijn.
  • Maak grillplaat, pannetjes en vetopvangbakje schoon met een zachte spons, warm water en een beetje afwasmiddel.
  • Het apparaat niet onderdompelen in water of in de vaatwasser zetten.
  • Gebruik geen schurende of agressieve schoonmaakmiddelen. Daarmee beschadig je de anti-aanbaklaag.
  • Droog de schoongemaakte onderdelen goed af.
 
Naar boven