• visual 2 - broodroosters


Begin je dag goed met een heerlijk warm geroosterd broodje. Lekker met jam, kaas of gewoon een beetje boter. Geroosterd brood is lichter verteerbaar dan vers brood. Hoewel veel vocht uit het brood verloren gaat, blijven de voedingsstoffen behouden. Dus ook als je `s ochtends moeilijk een hap door je keel krijgt, is een geroosterd broodje ideaal!

Met Inventum broodroosters maak je 't moment!

Ontdooifunctie

Het broodrooster is voorzien van een handige ontdooifunctie. Je hoeft je brood dus niet eerst te laten ontdooien als je deze wilt roosteren. Door de ontdooifunctie wordt het brood eerst ontdooit en vervolgens meteen geroosterd.

Kruimellade

Het broodrooster beschikt over een handige kruimellade. Als broodkruimels in het broodrooster blijven liggen, kunnen deze verbranden. Dit kan voor een vervelende geur zorgen. Door de kruimellade worden alle kruimels opgevangen, zodat je deze gemakkelijk kunt weggooien. Je kunt de kruimellade uit het broodrooster verwijderen door voorzichtig aan het handgreepje te trekken aan de zijkant van het broodrooster. De kruimellade kun je schoonmaken met een vochtige doek. Plaats de kruimellade terug door deze in de sleuf te plaatsen aan de zijkant van het broodrooster. Let op dat de kruimellade goed bevestigd is in het broodrooster.

Ontbijtset

Heerlijk om `s ochtends in de keuken te komen, waar de geur van koffie, dampende thee en geroosterd brood de ruimte vult. Nog mooier is wanneer de apparaten qua kleur en uitstraling een eenheid op je aanrecht vormen. De ontbijtset van Inventum maakt jouw ochtend moment compleet. De ontbijtset bestaat uit een zwarte waterkoker, een zwart broodrooster en een zwart koffiezetapparaat. Alle drie de apparaten zijn voorzien van luxe rvs details.

 
Naar boven