• visual 2 - broodroosters


Begin je dag goed met een heerlijk warm geroosterd broodje. Lekker met jam, kaas of gewoon een beetje boter. Geroosterd brood is lichter verteerbaar dan vers brood. Hoewel veel vocht uit het brood verloren gaat, blijven de voedingsstoffen behouden. Dus ook als je `s ochtends moeilijk een hap door je keel krijgt, is een geroosterd broodje ideaal!

Met Inventum broodroosters maak je 't moment!

GB612 - bediening

Ontdooifunctie

Het broodrooster is voorzien van een handige ontdooifunctie. Je hoeft je brood dus niet eerst te laten ontdooien als je deze wilt roosteren. Door de ontdooifunctie wordt het brood eerst ontdooit en vervolgens meteen geroosterd.

GB612 - kruimellade

Kruimellade

Het broodrooster beschikt over een handige kruimellade. Als broodkruimels in het broodrooster blijven liggen, kunnen deze verbranden. Dit kan voor een vervelende geur zorgen. Door de kruimellade worden alle kruimels opgevangen, zodat je deze gemakkelijk kunt weggooien. Je kunt de kruimellade uit het broodrooster verwijderen door voorzichtig aan het handgreepje te trekken aan de zijkant van het broodrooster. De kruimellade kun je schoonmaken met een vochtige doek. Plaats de kruimellade terug door deze in de sleuf te plaatsen aan de zijkant van het broodrooster. Let op dat de kruimellade goed bevestigd is in het broodrooster.

broodrooster

Broodjeswarmer

Het broodrooster GB612 is voorzien van een broodjeswarmer, waarmee je heel eenvoudig brood kunt verwarmen. Druk de hendel aan de linkerzijde omlaag zodat het rek om de broodjes op te warmen automatisch omhoog komt. Stel de bruiningsgraad in op stand 1 om oververhitting te voorkomen. Plaats vervolgens de broodjes (max. 2) die je warm wilt maken op het rek en druk de knop van de broodlift naar beneden totdat deze vergrendeld is. Het indicatielampje in de knop STOP brand nu. Plaats het brood altijd op het midden van het rek. Door de hendel aan de linkerzijde omhoog te drukken, zakt het rekje weer omlaag. Plaats de broodjes niet rechtstreeks op het broodrooster. Dit kan het apparaat beschadigen. Gebruik voor het opwarmen van broodjes dus altijd de broodjeswarmer.

huishoud set 6-serie 2015

Ontbijtset

Heerlijk om `s ochtends in de keuken te komen, waar de geur van koffie, dampende thee en geroosterd brood de ruimte vult. Nog mooier is wanneer de apparaten qua kleur en uitstraling een eenheid op je aanrecht vormen. De ontbijtset van Inventum maakt jouw ochtend moment compleet. De ontbijtset bestaat uit een zwarte waterkoker, een zwart broodrooster en een zwart koffiezetapparaat. Alle drie de apparaten zijn voorzien van luxe rvs details.

Klantenservice

Telefonisch bereikbaar op tel: 0800-4583688 of stel hier direct een vraag en mail met één van onze medewerkers.

ma t/m vrij
8.30 - 17.00u

 
Naar boven