• visual 2 - blenders


Twee stuks fruit per dag? Laat je blender er iets heerlijks van maken! Fruit, melk, yoghurt, gooi alles lekker bij elkaar en de blender doet het werk. Een gezonde smoothie of een zomerse shake, hij draait zijn hand er niet voor om. Met de blenders van Inventum kun je mixen en pureren. Doe de ingrediënten in de blender en de rest gaat vanzelf! Bij Inventum vind je de beste blender om smoothies mee te maken.

Met Inventum blenders maak je 't moment!

Type blenders

Er zijn verschillende Inventum blenders verkrijgbaar. We kennen allemaal de standaard blender. Ideaal voor het maken van smoothies, sapjes of milkshakes. Naast de standaard blender is er ook een handige blender to-go. Deze wordt geleverd met een glazen mengkan en een handige drinkfles to-go. Je kunt de ingrediënten mixen in de drinkfles en deze direct meenemen naar je werk of school. Dit maakt de blender to-go ideaal als je veel onderweg bent. De bullet blender heeft een hoog vermogen, hoge snelheid en scherpe messen. Hierdoor worden de ingrediënten zo fijn gesneden, dat de voedingsstoffen sneller en gemakkelijker worden opgenomen door het lichaam. Daarnaast kan de bullet blender ook gebruikt worden voor het malen van koffiebonen en het crushen van ijs. Ook de bullet blender wordt geleverd met handige mengbekers voor onderweg. Naast de blenders met glazen kan zoals de zijn er ook nog een aantal blenders met een plastic kan verkrijgbaar, zo ook de bullet blender. 

blender - NB500R

Afneembare kan en rubber deksel

Door de afneembare kan schenk je de inhoud bijvoorbeeld gemakkelijk over in een glas. De voet met daarin de motor kan op het aanrecht blijven staan. Je hebt de keuze uit een blender met kunststof kan en blenders met een glazen kan. Een glazen kan is zwaarder dan een kunststof kan en is hittebestendig. Daarnaast vertoont een glazen kan nauwelijks krasjes. Op de afneembare kan zit een deksel van rubber. In het midden van de deksel bevindt zich een vuldop. Via deze opening kun je tijdens het blenden op een veilge manier ingrediënten toevoegen.
 

Blender Boek

Inventum Blenderboek

Ben je in het bezit van een Inventum blender of wil je er één aanschaffen? Dan is het wel zo leuk als je direct met het apparaat aan de slag kan. Daarom hebben we een blenderboek met maar liefst 100 recepten samengesteld, die allemaal eenvoudig zelf te maken zijn. De recepten zijn afgestemd op de capaciteit van onze blenders, zo weet je zeker dat je de juiste hoeveelheid van alle ingrediënten in huis haalt. Je kunt 'm hier eenvoudig online bestellen.

NB500 - NB600 demontabel mes

Schoonmaaktips!

Haal voordat je de blender gaat reinigen altijd eerst de stekker uit het stopcontact. De buitenkant van de motorbehuizing kan met een licht vochtige doek afgenomen worden. Gebruik hiervoor geen agressieve schoonmaakmiddelen. Deze kunnen de behuizing aantasten. Dompel het apparaat nooit onder in water of andere vloeistoffen.

Om het mes schoon te maken, kun je deze uit de blender verwijderen. Verwijder het mes volgens onderstaande aanwijzingen uit de mengbeker. Wees hierbij uiterst voorzichtig, de messen zijn namelijk zeer scherp. Maak de messen als één geheel schoon en probeer deze niet van elkaar te halen. Let op: gebruik geen schuursponsen of andere agressieve schoonmaakmiddelen. Voor het plaatsen en verwijderen van het mes heb je de mengbeker, het mes en de kunststof ring nodig. Plaats de mengbeker, zonder deksel, onderste boven op een vlakke ondergrond. Draai de binnenste kunststof ring naar rechts los. Je kunt de messen nu verwijderen. Om de glaskan goed te kunnen reinigen, kun je ook de buitenste ring losdraaien en de rubberen O-ring verwijderen. Om het mes te plaatsen, dien je het bovenstaande in omgekeerde volgorde te doen. Zorg ervoor dat de kunststof ring met rubberen O-ring goed geplaatst zijn op de mengbeker.

De onderdelen die hieronder staan beschreven, mogen afgewassen worden:

  • Glazen mengbeker
  • Messen
  • Deksel met dop
  • Binnenste kunststof ring
  • Rubberen O-ring
  • Buitenste kunststof ring

Klantenservice

Telefonisch bereikbaar op tel: 0800-4583688 of stel hier direct een vraag en mail met één van onze medewerkers.

maandag
10:00 - 17.00u

di t/m vrij
08.30 - 17.00u

 
Naar boven