ac127wset.jpg
Vergrootglas
Video
ac127wset.jpg
ac127wset-detail-1.jpg
ac127wset-detail-2.jpg
ac127wset-detail-3.jpg
ac127wset-detail-4.jpg
ac127wset-detail-5.jpg
ac127wset-detail-6.jpg
ac127wset-detail-7.jpg
ac127wset-detail-8.jpg
ac127wset-detail-9.jpg
ac127wset-detail-10.jpg
ac127wset-detail-11.jpg
ac127wset-detail-12.jpg
ac127wset-detail-13.jpg
ac127wset-detail-14.jpg
ac127wset-detail-15.jpg
ac127wset-detail-16.jpg
ac127wset-detail-17.jpg
ac127wset-detail-18.jpg
ac127wset-detail-19.jpg
ac127wset-detail-20.jpg
ac127wset-energielabel.jpg

Airconditioner

AC127WSET

De Inventum 3-in-1 airconditioner AC127WSET is dé perfecte koeloplossing, met de voordelen van een split unit en het gemak van een mobiele airco. Het apparaat heeft een hoog koelvermogen van 12.000 BTU (3500 watt). Hiermee kan deze airco ruimtes tot 105 m³ koel houden met een zo laag mogelijk stroomverbruik. Behalve om een ruimte te koelen kun je deze mobiele airconditioner ook gebruiken om lucht te ontvochtigen of als gewone ventilator. Met het display op het apparaat en de bijgeleverde afstandsbediening is de airco gemakkelijk te bedienen.

De AC127WSET leveren wij met een high performance kit. Met deze kit bereikt het apparaat een lagere temperatuur dan een traditionele mobiele airco. De warme lucht van binnen wordt afgevoerd naar buiten en van buiten komt nieuwe lucht gekoeld binnen. Zo zorgt deze airco voor maximale koeling in huis. Dankzij de krachtige ventilator met swingfunctie van 80⁰ heeft het apparaat een groot bereik van wel 8,8 meter. 

Ook ontvang je standaard een luxe raamafdichtingskit die je eenvoudig aanbrengt en weer weghaalt. Deze mobiele airconditioner is zo compact, dat je altijd wel een plekje in huis kunt vinden om hem op te bergen na de zomer. 

De mobiele airconditioner AC127WSET koelt 2 maal zo snel, is 2 maal zo krachtig en heeft 3 maal zo veel bereik als een traditionele mobiele airco.

 • 3-in-1: airco, ontvochtiger en ventilator
 • voordelen van een split unit, gemak van een mobiele airco
 • 2x zo snel en 2x zo krachtig 
 • groot bereik tot wel 8,8 meter
 • koelcapaciteit 12.000 BTU, voor ruimtes tot 105 m³
Adviesprijs:
549,-
Waar is de AC127WSET te koop? Bekijk direct onze verkoopadressen!
 

Productkenmerken airco's

Koelcapaciteit: 3500W (12000 BTU)
 
Capaciteit: voor ruimtes tot 105 m³
 
Afstandsbediening: ja, incl. 2 AAA batterijen
 
Ontvochtiging: max. 2,9 L/uur
 
Instelbare timer functie: ja, tot 24 uur
 
Volle watertank waarschuwing: ja
 
Raam afdichtingskit: ja, luxe
 
Verrijdbaar: ja
 
Ventilatorstanden: 3
 
Aircostand: ja
 
Ventilatorstand: ja
 
Ontvochtigingsstand: ja
 
Temperatuurbereik: 16 - 30°C
 
Lengte afvoerslang (min - max): 35 - 150 cm
 
Diameter afvoerslang: 15 cm
 

Technische gegevens airco's

Kleur: wit
 
Afmetingen (hxbxd): 82,5 x 49,6 x 42,5 cm
 
Aansluitwaarde: 1600 watt
 
Energieklasse: A
 
Geluidsniveau: 49,5 - 63 dB
 
Luchtverplaatsing: max. 470 m³/u
 
Koelmiddel: R290
 
Beschermingsklasse: IPX0
 
Lengte aansluitsnoer: 180 cm
 

Handleidingen en documentatie van AC127WSET

 
 • Wat is het verschil tussen een mobiele airco en een luchtkoeler?

  -    Een luchtkoeler is een ventilator met een waterreservoir gevuld met water en koelelementen waardoor je extra verkoeling krijgt door de koude lucht die uit het apparaat wordt geblazen. Er hoeft in tegenstelling tot een mobiele airco geen afvoer naar buiten.

  -    Een mobiele airco zorgt er juist voor dat vocht en warmte uit de ruimte worden gehaald om hiermee een aangename temperatuur te geven voor de gehele ruimte en niet alleen in de koude luchtstroom. Wel moet er een afvoer naar buiten om de warmte en het vocht af te voeren.

   
 • Welke capaciteit heb ik nodig?

  De capaciteit van een mobiele airco wordt aangeduid in ‘wattage’ of in ‘BTU’, in onderstaand voorbeeld gaan we uit van wattage.

  Bepaal de inhoud van de ruimte

  -    De inhoud van een ruimte berekent u door lengte x breedte x hoogte te vermenigvuldigen. Voorbeeld: voor een ruimte van 5 meter lang, 4 breed en 2,5 meter hoog komt u dan op: 5 x 4 x 2,5 = 50 m3

  Bepaal hoe goed de ruimte is geïsoleerd

  -    Om dit te bepalen zijn er 3 factoren bepaald, bij twijfel altijd factor 50 nemen om er zeker van te zijn dat je voldoende capaciteit hebt.

  -    Factor 30: Goed geïsoleerde ruimte met weinig ramen, geen plat of schuin dak, weinig elektronische apparatuur en weinig mensen.
  -    Factor 40: Minder goed geïsoleerde ruimte, veel glas en/of veel mensen werkzaam en/of veel elektronische apparatuur.
  -    Factor 50: Een plat of schuin dak, ruimte op het zuiden, slechte isolatie, veel mensen en elektronische apparatuur.

  De koelcapaciteit berekenen

  -    Om de koelcapaciteit te berekenen pakken we weer even het voorbeeld uit stap 2 en gaan we uit van een factor 50. Vermenigvuldig de inhoud van de ruimte (50m3) met de factor die voor jou situatie van toepassing is, we gaan nu even uit van factor 50.

        •   Stap 1: Inhoud ruimte: 5 x 4 x 2,5 = 50 m3
        •   Stap 2: Factor 50
        •   Stap 3: 50 x 50 = 2500 Watt

  -    Om de ruimte goed te koelen heeft u dus een airco nodig van minimaal 2500 Watt, ook wel 2,5 kW (2500/1000).

  -    Het vermogen van een airco wordt ook wel gemeten in BTU (British Thermal Unit) per uur, hierbij is 1 Watt gelijk aan 3,4121 BTU/uur. In bovenstaand voorbeeld komen we dan uit op 2500 x 3,4121 = 8.530,3 BTU.

   
 • Moet er een afvoerslang naar buiten?

  -    Ja, mobiele airco’s trekken en voeren de warmte uit de kamer. Daarom moet u gebruik maken van een afvoerslang die uit het raam of uit de deur hangt. Op deze manier voert uw airco de warmte af naar buiten. Hierdoor is het ook belangrijk dat uw airco in de buurt van en raam of deur staat. De afvoerslang geeft ook warmte af, zorg er voor dat deze zo kort mogelijk is. Probeer indien mogelijk de airco op een verhoging te plaatsen zodat deze op dezelfde hoogte staat als het raam en de afvoerslang zo kort mogelijk blijft. Ook is het belangrijk dat u de kier waar de slang doorheen gaat zo veel mogelijk afdicht zodat warme lucht van buiten niet naar binnen komt.

  -    Als u wilt koelen zonder een afvoerslang kunt u kiezen voor een luchtkoeler.

   
 • Waarom zou ik kiezen voor een mobiele airco?

  -    U kunt een mobiele airco zelf plaatsen. U hebt geen monteur nodig.

  -    Een mobiele airco is praktisch en handzaam. U kunt de airco naar de ruimte rijden die u op dat moment wilt koelen. 

   

Productsheet van AC127WSET

Onderdelen en accessoires van AC127WSET

Klanten Reviews (AC127WSET)

Gemiddelde beoordeling (36 totaal)
Prijs-kwaliteit: 9,64
Voldoet aan de verwachting: 9,47
Mogelijkheden: 9,44
Uiterlijk / Design: 9,33
 • uit Delft op 26 januari 2023:

  Ik heb verschillende soorten mobiele airco's gehad maar nu deze aangeschaft van inventum ik kan alleen maar zeggen dat hij hartstikke goed werkt hij is namelijk de enigste airco in zijn soort die 2 slangen naar buiten laat lopen zodat hij extra goed koelt zoals geen enkele andere mobiele airco dit kan , hij is wel prijzig maar dan heb je zeker ook wat. Al met al ben ik dik tevreden met dit apparaat en ik kan hem iedereen aanbevelen!!

 • uit Den Ham op 09 september 2022:

  Vanwege de warmte van afgelopen zomer, hebben we deze airco aangeschaft. Deze hield de grote woonkamer heerlijk op temperatuur. Het is natuurlijk best een aanschaf maar heeft ons veel gemak gebracht. Het apparaat doet wat het moet doen, is makkelijk te bedienen en geeft aan wanneer het waterreservoir geleegd moet worden. Wij zijn erg blij met deze aankoop.

 • uit Helmond op 25 augustus 2022:

  Even zweten bij de prijs, maar niet lang meer als je hem eenmaal in gebruik neemt!
  Het introfilmpje is een waar verhaal, een goed bereik in een ruimte die bij mijn woonkamer zo'n 50 m2 bedraagt. Snelle afkoeling, want hij brengt de temperatuur in een rap tempo naar beneden, slaat zélf op een lager verbruik als de, eenvoudig in te geven, temperatuur bereikt is! Daardoor ervaar ik hem ook als een redelijk stil apparaat. Het fijne is, dat hij mobiel is...je rolt hem zo naar je gang of slaapkamer om daar eveneens in korte tijd de temperatuur te doen dalen...je hele appartement in no time aangenaam gekoeld! Daarbij wil ik nog even melden, hetgene mij lang heeft weerhouden om met een slang met afdichting te gaan werken voor verschillende ruimtes, wat mij ondoenlijk leek, stelt mij bij deze airco zeer tevreden...het hoeft niet eens zozeer voor een goed resultaat...ik leg bij de gang en slaapkamer slechts de slang buiten de deur of raam en wat denk je...heerlijk afgekoeld. Toppertje, nu enkele weken in gebruik in deze hete zomer van augustus...ik kan hem echt aanraden.

 • uit eindhoven op 17 augustus 2022:

  na lang twijfelen over een vaste of mobiele airco toch besloten om de ac127wset aan te schaffen. dit apparaat overtreft al onze verwachtingen. het is (redelijk) stil. hij koelt in een rap tempo de ruimte terug tot de ingestelde temperatuur en is makkelijk met de meegeleverde afstandbediening te bedienen. ook de bijgeleverde raamafdichtingskit werkt perfect en is makkelijk aan te brengen. kortom: alles wat in de beschrijving stond klopt en dat heb ik bij andere apparaten (van een andere leverancier) wel eens anders gezien. wij zijn een zeer tevreden gezin en bevelen dit product dan ook zeker aan. topper!!!!!

 • uit Apeldoorn op 15 augustus 2022:

  Niet alleen de mussen vallen met deze temperaturen van het dak, ook op mijn werkkamer op zolder is het ondoenlijk om te werken. Dus besloten om een mobiele airco te kopen.
  Na grondig onderzoek op internet en het doorlezen van vele reviews kwam ik uit bij de AC127W van Inventum. Binnen een dag werd deze geleverd. Wat een compleet apparaat!
  Inclusief een speciale afvoerslang die ervoor zorgt dat de ruimte gelijkmatiger en sneller gekoeld wordt is niet alleen mijn werkkamer, maar ook de gehele verdieping van 10x10 meter binnen een mum van tijd gekoeld. Met de speciale afdichting voor het raam (welke je met plakband monteert tussen het raam en het kozijn (meegeleverd), blijft de warmte ook buiten.
  IK geef 4,5 ster voor de verwachting. In de omschrijving staat 63 dB, maar geen idee hoeveel dat was. Maar de airco zo naast je bureau, hoor je hem goed. maar dat is te vergelijken met een ventilator.
  Bediening is gemakkelijk en logisch. Omdat ik de airco nu 4 dagen heb, heb ik nog niet de timer- en de sleepfunctie uitgeprobeerd.
  Zeer compleet product voor een nette prijs.

 • uit Baexem op 10 augustus 2022:

  Binnen een mum van tijd was onze kamer weer behaaglijk. Heel fijn, met zo'n kleine meid. Had ik m vorig jaar maar gehad, toen het 37 graden was in het kraambed!

 • uit Heerle, NB op 10 augustus 2022:

  Wij hebben de AC127WSET nu ruim een maand in huis en al aardig wat tropische dagen gehad, en er volgen er momenteel nog een stuk of 7 boven de 30 graden.
  Slapen was nooit een pretje met deze hitte, wel 2 ventilator torens staan, voor normale zomernachten genoeg, maar met de temperaturen van tegenwoordig...
  Wij zijn heel tevreden met onze mobiele airco, we hebben een zeer grote slaapkamer met 2 dakkapellen en het is een oud huis. Maar hij koelt heerlijk, anderhalf, 2 uur voor we naar bed gaan zetten we hem aan met deze hitte en hij koelt het mooi terug naar 18, 19 graden, heerlijk!
  Het enige minpuntje is dat de afstandsbediening soms een eigen leven lijkt te leiden. Maar buiten dat, wilde dat ik hem veel eerder had gekocht! Dik tevreden!

 • uit wolvega op 09 augustus 2022:

  vandaag de airco ontvangen en met de hitte opkomst gaan wij de aankomende dagen met de airco 127wset koeledagen te gemoed

 • uit Amersfoort op 08 augustus 2022:

  als het buiten warm is dan was het in mijn ruimte vaak zelfs een paar graden warmer dan buiten, om toch ook op de warme dagen nog thuis te kunnen genieten van het wonen heb ik na wat research deze uitgekozen
  ook nam ik in waardering dat er een toe en afvoer voor de lucht naar buiten gebracht kan worden met de performance kit. dit zorgt voor een efficiëntere en betere werking

  Mijn eerste airco die ik ooit heb aangeschaft, ik heb hem nu een aantal dagen getest en ik heb er geen spijt van. hij koelt mijn goed geïsoleerde ruimte van ongeveer 55m2 snel af.

  zelf heb ik hem echter nog niet onder de 23 graden ruimte temp gehad omdat ik dat tot nu toe een prima ruimte temperatuur vindt.

  wel kan ik bevestigen dat ook ik soms problemen ondervindt met de afstandsbediening die niet altijd goed reageert tot nu toe wel op de momenten dat het het meest nodig is en je je bed niet uit wil stappen.

  al om al, als van plan bent om een airco aan te schaffen en je kan deze kopen met de performance kit zou ik het aanraden.

  mvg Romano

 • uit Alblasserwaard op 04 augustus 2022:

  Na een aantal andere merken airco's uitgeprobeerd te hebben is het uit eindelijk de AC127WSET geworden.
  Deze heeft als enige door de Performance Kit geen last van onderdruk en is daar door veel efficiënter.
  Op volle kracht (AC Hi fan)een zeer acceptabele ~59dB (op 1,5 meter), alleen op ventileren is hij nog veel stiller (~49dB).
  Stroomverbruik op volle kracht ~1000-1150W en in ventilatiestand slechts ~33W.

 • uit Kessel Limburg op 25 juli 2022:

  Onlangs een airco gekocht voor mijn vader in het verzorgingshuis.
  Ze kregen zijn kamer niet koel genoeg, daardoor steeds kortademig en koorts.
  Dit is voor een COPD patiënt niet fijn.
  Op advies van de winkel deze airco gekocht.
  Een fijn apparaat, netjes aangesloten en goede uitleg van de medewerker.
  Zo blij mee, mijn vader heeft weer voldoende lucht.
  Het is erg aangenaam op zijn kamer.

 • uit Purmerend op 24 juli 2022:

  Voldoet aan alle verwachtingen.
  Koelt goed.
  Heel tevreden met aankoop van de airco.

 • uit Arnhem op 24 juli 2022:

  Super airco en ziet er strak uit, super tevreden mee. Ons appartement was binnen no time heerlijk afgekoeld. Airco op 22 gezet en het was volgens de afstandsbediening 28 graden binnen. Met 2 uur sloeg de airco af en was het al 22 graden. Heerlijk. Zit nog altijd in mijn korte broek maar begin het toch bijna koud te krijgen. De performance kit is ook ideaal, ik merk niets van een onderdruk. Hij doet exact wat die moet doen. Afstandsbediening is ook erg handig en werkt prima. Ik weet alleen niet hoe ik deze uit moet zetten maar ik vermoed dat dit automatisch gaat. Helaas hebben we geen thermostaat in ons appartement waardoor we nooit wisten hoe warm het nou precies is. We gebruiken de airco op auto stand en deze slaat dan af wanneer hij de ingestelde temperatuur heeft bereikt. Dit is 22 in ons geval. Om het kwartier gaat die weer even aan en daarna weer terug naar lucht circuleren. Volgens mij is alleen de sensor van de afstandbediening niet helemaal goed afgesteld. De airco slaat af wat betekent dat het 22 graden is echter staat er 25 op de afstandsbediening en dit gaat verder niet omlaag. Maar als dit het enige is, geen probleem. De temperatuur is heerlijk aangenaam en daar gaat het om. Wij en onze cavias zijn dik tevreden. Top!

 • uit Vriezenveen op 19 juli 2022:

  Deze airco doet wat hij moet doen, is simpel te bedienen.
  Koelt goed, is redelijk geluidsarm.65 decibel is goed te doen maar op een slaapkamer wel aanwezig.
  Maar goed voor een koele kamer mag het wel iets meer geluid maken dan een ventilator.
  Deze airco krijgt de kamer snel al een paar graden koeler, en zelfs met deze hitte word onze slaapkamer niet warmer dan 21 graden

 • uit Zwolle op 17 juli 2022:

  Top apparaat koelt goed door de performancekit die er bij geleverd is
  Nadeel dat de slang wat kort en stug is staat op de 1e verdieping

 • uit Aalter op 12 juli 2022:

  Krachtig en doet wat het moet, koelen!

 • uit Dordrecht op 07 juli 2022:

  mooi design, krachtig krijgt onze A klasse woning binnen een uur 4 graden koeler. is stil voor een airco, in iedergeval veel stiller als onze voorgaande.
  uitstekend product.

 • uit Grobbendonk op 06 juli 2022:

  Propere compacte airco, helaas werkt de manuele ventilatorsnelheid niet goed. Ook wordt gezegd dat er bij gebruik dubbele buis niet meer wordt aangezogen uit andere kamers maar dat is niet helemaal juist. Voor de rest prima apparaat. Blij mee.

 • uit Assen op 30 juni 2022:

  Een perfect wondermiddel op de warme dagen. Thuiswerken op de zuidelijk gelegen werkkamer is nu ineens te doen wat enorm scheelt. Met de extra geleverde 'performance kit' zorg je ook voor minder tegendruk. Hierdoor koel je de ruimte een stuk efficiënter. Enige nadeel is dat de slang vrij kort is en stug, hierdoor is die niet zo manoeuvreerbaar als een gewone losse slang. Helaas geen mogelijkheid voor twee losse slangen.

 • uit Amersfoort op 23 juni 2022:

  Goede airco door de dubbele slang. Ondanks mijn slecht geïsoleerde appartement met hoge warmtelast (enkel glas, raampartijen op het zuiden), krijgt de airco de ruimte toch een paar graden koeler. Gaat om een ruimte van ongeveer 40 m2.

  Houd wel rekening met wat lawaai, ook uit de afvoerslang. Je hoort 'm buiten goed blazen zeg maar.

 • uit MAASTRICHT op 19 juni 2022:

  Ik zou bijna zeggen, ik ben blij dat mijn vorige airco het heeft begeven na twee zomers, maar ja,
  aanbiedingen zijn verlokkend. Nu heb ik na lang zoeken toch een mobiele airco gevonden die doet wat hij moet doen, koelen. Door de AC127W set van Inventum te kopen is ons huis stukken koeler dan voorheen, in no time zie je de temperatuur terug lopen. Wij zijn blij met de Inventum AC127W set, dit is een prima airco. Een aanrader. De airco is zeker gebruiksvriendelijk en daarbij komt nog 5jaar garantie, dit vindt je nergens!

 • uit Zaandam op 19 juni 2022:

  Krachtig apparaat , compact voor zijn vermogen.
  Kouder als concurrentie. Dubbele inlaat /uitvoer is slim.
  Logische bediening, geluid is lager als de 2 andere in huis.
  Perfect.

 • uit Zaltbommel op 18 juni 2022:

  Echt een aanrader! Werkt perfect met de bijgeleverde slangen!
  Echt een 10/10 als je het mij vraagt!
  Ik zeg doen!

 • uit Wolvega op 16 juni 2022:

  Wij hebben deze airco aangeschaft omdat we goede recencies hebben gelezen over dit type .. we hebben het apparaat nu een paar dagen in ons bezit .. en zijn er uitermate tevreden over .. met warme dagen hebben we al snel een temperatuur van 28graden .... nu met deze airco is het aangenaam 22graden ..
  de airco is makkelijk te bedienen .. de brede slang door het raam te krijgen is wel een dingetje omdat het behoorlijk stug is ...
  maar als het eenmaal goed zit is het prima !

  Kortom .. wij zijn zeer tevreden !

 • uit Kermt - B op 11 juni 2022:

  Ik was verheugd te ontdekken dat er ook met een mobiele airco een energetisch correcte en efficiënte oplossing bestaat; zijnde een dual-hose systeem; zo zal een klassieke mobiele airco met slechts één buis warme lucht naar buiten blazen, maar tegelijkertijd warme buitenlucht via kieren en gaten weer naar binnen zuigen (vacuüm...). Het toestel doet zijn werk meer dan goed, heeft een correcte prijs en daarom zijn we blij met deze aankoop. Zijn er verbeterpunten, jawel... ik som ze kort op: geluidsniveau van het toestel en de dual-hose slang (performance kit). Deze is kort en stug waardoor in de huidige opstelling het moeilijk is bv. het condenswater af te laten zonder te demonteren. Ze is ook moeilijk te bevestigen door bv. een houten kader (als je raamkit niet kan gebruiken) - heb hiervoor een eigen complexe houten 'connector' aangemaakt.

 • uit Genk op 23 mei 2022:

  Verhuisd van een grote woning naar een appartement, ontspullen maar ook heel veel aandacht voor ecologisch bezig zijn. Het appartement is prachtig maar door de hoeveelheid zon is het snel (te) warm in de kamer. Nu past een airco niet zo goed in het ecologisch bezig zijn, maar toen kwamen we de AC127 set tegen, hoog rendement en minder verbruik en ook nog eens een oerhollands product. Dus maar aangeschaft en de set maakt het helemaal waar, weinig verbruik en binnen de 2 uur van 27 naar 22 graden. Helemaal top, een beetje minder eco vriendelijk maar we zijn er super blij mee

 • uit den burg op 21 juli 2021:

  doet gewoon wat hij moet doen!

 • uit Aalsmeer op 21 juli 2021:

  Wij waren opzoek naar een airco die niet alleen goed kan koelen maar dat ook efficiënt doet. Door de dubbele slang kan de airco onze slaapkamer in korte tijd op een aangename temperatuur laten komen. Slapen is hierdoor een stuk fijner geworden tijdens warme dagen. De verschillende modus opties zijn gemakkelijk in te stellen via het apparaat zelf of de bijgeleverde afstandsbediening. Persoonlijk zou ik ook graag een mogelijkheid zijn om de airco smart te maken zodat die met een app of stem bediend kan worden. Verder zijn we super tevreden met de airco en zijn koel effectiviteit.

 • uit Kwintsheul op 21 juli 2021:

  Deze airco koelt gigantisch, in no time onze kamer van 40m2 van 28 graden naar 23. Geluid is in het begin behoorlijk, (maar welke mobiele airco doet dat niet) als de gewenste temperatuur bereikt is hoor je hem amper. Kost wel een paar centen maar dan heb je ook wel wat. Wat mij betreft een hele goede investering en is het geld gewoon waard. De slang is wel wat stug maar uiteindelijk kom je daar ook wel uit. Een echte aanrader. Wij zijn er blij mee.

 • uit Gent op 30 juni 2021:

  Een zeer goed toestel, koelt als de beste. Mobiele airco's zijn nooit stil, en deze is op dat vlak zeker geen uitzondering. Als het uitkomt op kiezen tussen rust en hitte, is dit een eenvoudige oplossing. Het enige waar ik niet tevreden over ben is de afstandsbediening. Het kan aan mij liggen, maar ik heb er na enkele weken nog steeds geen vertrouwen in dat wat ik instel op de remote ook daadwerkelijk is wat het toestel uitvoert. Zeer frustrerend. Ik gebruik de remote daarom niet meer. Je moet toch altijd gaan checken of het ding nu wel degelijk je commando uitgevoerd heeft. Kun je het net zo goed gewoon op het toestel ingeven.

 • uit Arnhem op 23 juni 2021:

  Lampje van filter brandde gisteren, wat dus inhoud volgens de handleiding dat de airco 250 uren gedraaid heeft, tijd voor een review:
  Ons vorige huis had een split-unit airco en éénmaal verwend met een airco in huis wil je niets anders.
  Deze airco unit samen met de performancekit PK127 (krijg je erbij) is een super combi.
  Zelf hebben we geen raam in de woonkamer waar de airco staat en moet het dus via onze balkondeur. Hiervoor hebben we ook de bijbehorende raam-afdichtings-kit gebruikt wat net aan past, maar het past! (ooit gaan we een betere oplossing hiervoor maken, plank met gat)
  De performance kit is wat stug en lomp waardoor het moeilijk te buigen is maar het doet zijn werk en daar gaat het om.
  Op moment van 1e keer aanzetten was het 25 graden in huis, na een klein uurtje was het al 22 graden.
  De airco staat bij ons in de woonkamer maar krijgt in principe ons hele appartement koeler (76m2) dus ook de slaapkamer. Maar omdat we katten hebben en deze van ons niet alleen in de woonkamer mogen hebben we helaas 's nachts geen profijt van de airco, omdat ik er weinig voor voel om deze steeds te verplaatsen. Daarnaast ook niet de stilste airco.
  Wel hebben we dus de airco sinds de eerste dag in huis, 24/7 aan. Als de juiste temperatuur bereikt is dan slaat ie uit (koelfunctie), of gaat op ventilatie stand (autofunctie). Hierdoor hebben we dus geen last van warmtepieken en is het bij ons altijd rond de 22 a 23 graden in huis. Meestal zet ik hem 's morgen op 21 graden tijdens het ontbijt, om even de woonkamer te verfrissen, daarna gaat deze weer terug op 23 graden. Hierdoor hebben we het dankzij deze airco set het afgelopen week met het warme weer buiten, een heerlijk binnen temperatuurtje gehad in ons appartement.

  Dus mocht onze aanvraag voor split-unit plaatsten niet goedgekeurd worden door de VvE, dan gaan we zeker een kleinere broertje halen van deze airco.

 • uit Houten op 22 juni 2021:

  Perfecte airco, benedenverdieping helemaal koel..

 • uit West-vlaanderen op 18 juni 2021:

  Toestel voldoet aan alle verwachtingen, (aansluiting) performance kit net iets minder... er wordt een muuraansluiting voorzien voor de standaard buis, maar niet de performance kit, ook al zou je er net daar het meeste baat bij hebben?

 • uit Wolvega op 17 juni 2021:

  Heerlijke airconditioner

  We hebben lang getwijfeld over welke we zouden kopen .
  Tot op heden absoluut geen spijt,is gewoon een top airco.

  Enige minpuntje is de slag deze is wat aan de korte kant (haalt 1,5m )niet ,en daarbij is deze door de performance kit ook nog er stug . Waardoor lastig naar buiten te krijgen is door het raam. Dit hebben we opgelost door airco wat hoger te zetten .

  Als weer eens nieuwe zou moeten hebben zou ik zeker weer voor dezelfde gaan

  Top airco met boel koelvermogen !!!

 • uit GRONINGEN op 15 juni 2021:

  Prima apparaat, makkelijk te installeren. De extra grote afvoer- en toevoerslang is wat stug om met een mooie bocht door het raam te krijgen. Heb hem aangezet en ik werd verwelkomt met een heerlijke koelte! Dit wordt een fijne zomer!

 • uit Almere op 08 juni 2021:

  Absolute Top Airconditioner, niets te klagen.
  Mooie Design, top versie 12000btu incl.high performance Kit.
  Te veel om op te noemen, doet het geweldig in deze zomerse dagen.
  We zijn er heel erg blij mee, wij zouden echt geen andere willen.
  We hebben zoveel merken geprobeerd maar toch heeft Inventum de beste!

De AC127WSET is tijdelijk uitverkocht. Ontvang een e-mailbericht zodra dit product weer leverbaar is.
Naar boven