• Landing - Excellent 0618

Inventum Excellent

Zet een streep door de standaard. Stel je verwachtingen niet bij naar de mogelijkheden, maar maak je verwachtingen mogelijk. Ga niet mee met de rest, maar durf anders te zijn. Ga voor extra. Ga voor beter.
Inventum Excellent brengt je de extra dimensie in alles wat je verwacht van je hedendaagse kookbeleving. Want er is meer, veel meer. Neem alleen genoegen met het allerbeste. Ga ervoor, durf te kiezen en kies voor extra. Kies voor Inventum Excellent!

Nieuw in het assortiment zijn de Inventum Excellent producten. Dit zijn producten die net een beetje extra’s bieden op het gebied van design, prestatie en mogelijkheden, voor een aantrekkelijke prijs.

Binnen elke productgroep vind je apparaten die qua vormgeving of specificaties nét iets extra’s bieden. Deze apparaten zijn onderling perfect met elkaar te combineren, waardoor ze een eenheid vormen in de keuken. De artikelen zijn te herkennen aan het Excellent label. Mocht je meer informatie willen over de Excellent producten, dan is hiervoor een aparte brochure beschikbaar. Hierin staat een overzicht van de producten met Excellent label en worden de eigenschappen per product toegelicht. Deze brochure is online te bekijken of hieronder eenvoudig aan te vragen.

 

 

Ontvang je liever de brochure per post, vul hieronder dan je gegevens in en de brochure wordt thuis gestuurd:

 

 

 

 
Naar boven