• visual shop 2 - ovens2

Niets is zo lekker als de geur van een zelfgemaakte appeltaart. Met de ovens van Inventum kan het bakplezier niet op. Maar ook voor het avondeten kun je eindeloos variëren. Door een gerecht in de oven te bereiden, wordt het vaak minder vet dan wanneer je het met boter in een koekenpan bakt.

Inventum heeft drie soorten ovens: de conventionele-, hetelucht- en de multifunctionele oven. De conventionele oven werkt met onder- en bovenwarmte. De hetelucht oven heeft daarnaast een grill- en heteluchtfunctie. Voor de echte bakliefhebbers is er de multifunctionele oven. Deze heeft naast onder- en bovenwarmte en een grillfunctie ook een turbo heteluchtfunctie.

Met een Inventum oven maak je 't moment!

IOV6032RVS - glazen binnendeur

Luxe afwerking

Het kost veel tijd om een oven glanzend en vrij van vingerafdrukken te houden, zeker met kinderen in huis. Bij een oven met het anti-vingerafdruk rvs is dat probleem verleden tijd! Het anti-vingerafdruk rvs voorkomt vingerafdrukken en andere vlekken kunnen eenvoudig worden verwijderd.

De Inventum ovens zijn daarnaast voorzien van een volledig glazen binnendeur. Hierdoor heb je geen last van randen of kieren, waar vet en vuil zich kunnen ophopen. Gemakkelijk schoonmaken dus! Bovendien is de deur van dubbel glas. De Inventum oven IOM6170RK heeft zelfs drievoudig glas, waardoor de buitenkant relatief koel blijft.

Schoonmaaktips!

Het is van belang dat je de oven regelmatig schoonmaakt. De etensresten die achterblijven in de oven verbranden. Dit kan een nare geur veroorzaken en het eten kan er anders door gaan smaken.

Ovenruimte
De ovenruimte is afgewerkt met een easy clean coating. De naam zegt het eigenlijk al: door deze coating is de ovenruimte gemakkelijk schoon te maken. Met een sponsje en een beetje afwasmiddel is de oven zo schoon. Zorg er wel voor dat er geen resten van het afwasmiddel achterblijven in de oven.

Last van hardnekkig vuil?
Voor een grondige reiniging kan een speciale ovenspray gebruikt worden. Volg altijd de aanwijzingen op de verpakking. Spoel de oven goed af, zodat er geen resten van de ovenspray achterblijven. Droog de binnenzijde daarna goed af met keukenpapier of een droge theedoek.

De buitenkant
Reinig de buitenkant van het apparaat met een vochtige doek of spons. Indien noodzakelijk kun je de buitenkant van het apparaat reinigen met behulp van een mild afwasmiddel. Reinig ook de deur en het deurrubber goed.

Accessoires
Reinig de losse accessoires, zoals de bakplaat en het rooster met warm water en afwasmiddel. Maak alles goed droog voordat het weer gebruikt wordt.

Klantenservice

Telefonisch bereikbaar op tel: 0800-4583688 of stel hier direct een vraag en mail met één van onze medewerkers.

ma t/m vrij
8.30 - 17.00u

 
Naar boven