• visual 2 - magnetrons


Maak het jezelf eens gemakkelijk met een Inventum (combi) magnetron! Inventum heeft twee soorten magnetrons: een magnetron met grill en de uitgebreidere combi magnetrons. Je kunt ontdooien, verwarmen en grillen. De combi magnetrons zijn tevens voorzien van een heteluchtfunctie.

Wil je even een maaltijd opwarmen of een lekker visje grillen? Met de Inventum magnetrons is het mogelijk.

Met een Inventum magnetron maak je 't moment!

IMC6032F - kookgemak

Digitale timer

De magnetrons zijn voorzien van een digitaal display met timerfunctie. Hiermee stel je heel nauwkeurig de bereidingstijd van het gerecht in. Geen gedoe meer met een kookwekkertje. Je weet precies wanneer het gerecht klaar is.

IMC6032F - front

Automatische kookprogramma's

Naast de diverse combinatie- en magnetronstanden, beschikken alle magnetrons over handige automatische kookprogramma’s. Kies een menu en stel het gewicht in. De magnetron bepaalt de bereidingstijd en de methode. Er zijn diverse automatische kookprogramma's, bijvoorbeeld voor de bereiding van appeltaart, soep of voor het opwarmen van een maaltijd.

IMC6044 - dicht

Luxe afwerking

De Inventum magnetrons hebben een deur met dubbel glas voor extra veiligheid. Het dubbele glas zorgt ervoor dat de buitenkant van de deur relatief koel blijft. De Inventum combi magnetron oven IMC6044GT heeft een voorzijde van zwart glas en is voorzien van een LED-display en een rvs handgreep. De combi magnetron oven IMC6144RK is voorzien van een rvs bedieningspaneel en verzinkbare draaiknoppen. De combi magnetrons oven IMC6244RK heeft daarnaast nog een rvs omlijsting.

IMC6044 - open

Schoonmaaktips!

Het is van belang dat je de (combi) magnetron regelmatig schoonmaakt. Etensresten die in de magnetron achterblijven, kunnen verbranden en een nare geur veroorzaken. Ook kan eten er anders door gaan smaken. Zet voordat je de (combi) magnetron gaat reinigen het apparaat uit, verwijder de stekker uit de wandcontactdoos en laat het apparaat volledig afkoelen.

Binnenkant
De binnenkant van het apparaat kun je het beste na elk gebruik schoonmaken. Zo voorkom je dat achtergebleven etensresten verbranden en inbakken. Gebruik hiervoor een vochtige doek. Vetspetters kun je makkelijk verwijderen als het apparaat nog een beetje warm is. Gebruik hiervoor warm water en een beetje afwasmiddel. Voor een grondige reiniging zijn er speciale reinigingsmiddelen voor de magnetron. Volg altijd de aanwijzingen op de verpakking. Let bij het gebruik van magnetronsprays op dat je het middel niet op de verwarmingselementen spuit. Om te voorkomen dat er resten van het reinigingsmiddel achterblijven in de magnetron, raden wij je aan de magnetron goed na te spoelen met water en daarna af te drogen met een droge theedoek. Gebruik nooit agressieve reinigingsmiddelen, zoals schurende middelen en schuursponzen.

Buitenkant
Reinig de buitenkant van het apparaat met een vochtige doek of spons. Indien noodzakelijk kun je de buitenkant van het apparaat reinigen met behulp van een mild afwasmiddel. Reinig ook de deur en het deurrubber goed.

Accessoires
Reinig de losse accessoires zoals het draaiplateau, de ring voor het draaiplateau en het rooster met warm water en afwasmiddel. Deze accessoires mogen ook in de vaatwasmachine gereinigd worden. Zorg er wel voor dat alles goed droog is, voordat het weer gebruikt wordt.

Klantenservice

Telefonisch bereikbaar op tel: 0800-4583688 of stel hier direct een vraag en mail met één van onze medewerkers.

ma t/m vrij
8.30 - 17.00u

 
Naar boven