• visual shop 2 - kookplaten


De keramische kookplaten van Inventum zijn van alle gemakken voorzien, zoals een kookduurbegrenzing, restwarmte indicatie en een timerfunctie. De kookplaten hebben ronde kookzones die zich onder high-speed keramisch glas bevinden. Het luxere model IKC6021 is tevens voorzien van een triple zone. Hiermee stel je zelf gemakkelijk de grootte van de kookzone in, afhankelijk van het formaat van de pan. En niet geheel onbelangrijk: na het koken maak je de kookplaat gemakkelijk schoon met een vochtige doek.

Met een Inventum keramische kookplaat maak je 't moment!

IKC6021 - bediening

Functies en mogelijkheden

Inventum heeft twee verschillende keramische kookplaten. Je hebt de keuze uit een kookplaat met draaiknoppen en een kookplaat met handige tiptoetsbediening. De kookplaten hebben elk aparte functies en mogelijkheden.

Timer met kookwekkerfunctie
Bij een keramische kookplaat met een instelbare timer stel je per zone precies in, hoe lang een pan verwarmd moet worden. Je hoeft dus niet meer constant op je telefoon of horloge te kijken. Geen te hard gekookte eieren of doorgekookte groentes meer. Met de instelbare timer kook je een gerecht exact te juiste tijd. Als de tijd verstreken is, schakelt de kookzone uit. Daarnaast is de kun je de timer ook enkel als kookwekker gebruiken. Wanneer de ingestelde tijd is verstreken, klinkt er een piepsignaal. De kookplaat schakelt in dit geval niet automatisch uit.

Restwarmte indicatie
De keramische kookplaat blijft nog een tijdje warm nadat je deze hebt uitgezet. Aan de restwarmte indicatie zie je of de kookplaat volledig is afgekoeld.

Kinderslot
Bij een keramische kookplaat met kinderslot, kun je de kookplaat vergrendelen door het kinderslot te activeren. De kookplaat kan dan niet per ongeluk worden aangezet.

IKC6021 - top 2014

Luxe afwerking

Er is veel aandacht besteed aan de afwerking van de kookplaten, zodat deze goed aansluiten op het werkblad. De kookplaat met randloze afwerking licht vlak op het werkblad en geeft je keuken een strakke uitstraling. De kookplaat met een facetrand is aan de voorzijde mooi schuin afgeslepen. De kookplaten zijn voorzien van high-speed keramisch glas. Dit laat de warmte beter en sneller door dan andere glasplaten, waardoor je snel aan de slag kunt!

IKC6010 - top 2014

Schoonmaaktips!

De keramische kookplaten zijn voorzien van high-speed keramisch glas en zijn gemakkelijk schoon te maken. Als de kookplaat is afgekoeld, kun je deze reinigen met een vochtige doek en eventueel afwasmiddel. Wij adviseren om de kookplaat na het reinigen af te nemen met een droge doek, om vlekken te voorkomen.

Last van hardnekkig vuil?
Gebruik een speciaal reinigingsmiddel voor keramische/inductie kookplaten om hardnekkige vlekken te verwijderen. Volg altijd de aanwijzingen op de verpakking. Je kunt eventueel ook een glasschraper gebruiken om etensresten te verwijderen. Let op: een glasschraper is scherp en kan bij verkeerd gebruik de kookplaat beschadigen. Houd de glasschraper uit de buurt van kinderen. Kalkresten en waterkringen kun je verwijderen met schoonmaakazijn. Gebruik geen scherpe voorwerpen, schurende of zuurhoudende middelen of soda om de kookplaat te reinigen. Dit kan voor onherstelbare verkleuringen en beschadigingen zorgen.

Klantenservice

Telefonisch bereikbaar op tel: 0800-4583688 of stel hier direct een vraag en mail met één van onze medewerkers.

ma t/m vrij
8.30 - 17.00u

 
Naar boven