• visual shop 2 - kookplaten


De keramische kookplaten van Inventum zijn van alle gemakken voorzien, zoals een kookduurbegrenzing, restwarmte indicatie en een timerfunctie. De kookplaten hebben ronde kookzones die zich onder high-speed keramisch glas bevinden. Het luxere inbouw model IKC6031 is tevens voorzien van een triple zone. Hiermee stel je zelf gemakkelijk de grootte van de kookzone in, afhankelijk van het formaat van de pan. 

Met een Inventum keramische kookplaat maak je 't moment!

Functies en mogelijkheden

Inventum heeft een luxe keramische kookplaat met diverse functies en mogelijkheden. Met de instelbare timer stel je per zone precies in, hoe lang een pan verwarmd moet worden. Je hoeft dus niet meer constant op je telefoon of horloge te kijken. Geen te hard gekookte eieren of doorgekookte groentes meer. De keramische kookplaat blijft nog een tijdje warm nadat je deze hebt uitgezet. Aan de restwarmte indicatie zie je of de kookplaat volledig is afgekoeld. Ook beschikt de kookplaat over een kinderslot, hiermee kun je de kookplaat vergrendelen door het kinderslot te activeren. De kookplaat kan dan niet per ongeluk worden aangezet.

Luxe afwerking

Er is veel aandacht besteed aan de afwerking van de kookplaat, zodat deze goed aansluit op het werkblad. De kookplaat met facetrand geeft je keuken een strakke uitstraling en is aan de voorzijde mooi schuin afgeslepen. De kookplaat is voorzien van high-speed keramisch glas. Dit laat de warmte beter en sneller door dan andere glasplaten, waardoor je snel aan de slag kunt!

Schoonmaaktips!

De keramische kookplaten zijn voorzien van high-speed keramisch glas en zijn gemakkelijk schoon te maken. Als de kookplaat is afgekoeld, kun je deze reinigen met een vochtige doek en eventueel afwasmiddel. Wij adviseren om de kookplaat na het reinigen af te nemen met een droge doek, om vlekken te voorkomen.

Last van hardnekkig vuil?
Gebruik een speciaal reinigingsmiddel voor keramische/inductie kookplaten om hardnekkige vlekken te verwijderen. Volg altijd de aanwijzingen op de verpakking. Je kunt eventueel ook een glasschraper gebruiken om etensresten te verwijderen. Let op: een glasschraper is scherp en kan bij verkeerd gebruik de kookplaat beschadigen. Houd de glasschraper uit de buurt van kinderen. Kalkresten en waterkringen kun je verwijderen met schoonmaakazijn. Gebruik geen scherpe voorwerpen, schurende of zuurhoudende middelen of soda om de kookplaat te reinigen. Dit kan voor onherstelbare verkleuringen en beschadigingen zorgen.

 
Naar boven