• visual shop 2 - kookplaten

Elektrische kookplaat


Gaat je voorkeur uit naar een betaalbare en gemakkelijk te reinigen kookplaat, dan is de klassieke elektro kookplaat iets voor jou. De elektrische kookplaat is uitgerust met handige functies, zoals een controlelampje en een turbofunctie. Om energie te besparen, kunt u de kookzone alvast uitschakelen als u bijna klaar bent met koken. De kookzone blijft namelijk nog lang warm. Met het grootste gemak bereid je de lekkerste gerechten op een elektrische kookplaat.

Met een Inventum elektro kookplaat maak je 't moment!

Functies en mogelijkheden

De elektrische kookplaat van Inventum is voorzien van handige functies. Deze functies maken het koken niet alleen gemakkelijker, maar ook veiliger.

Controlelampje

Dankzij het controlelampje is altijd duidelijk te zien of de kookplaat aan of uit staat. Raak de kookplaat niet aan wanneer deze staat ingeschakeld. Let erop dat de kookzones na uitschakeling niet direct afgekoeld zijn.

Turbo kookzone

De elektrische kookplaat van Inventum is voorzien van een turbo kookzone van 2,0 kW. Erg handig om bijvoorbeeld extra snel water aan de kook te brengen of om een heerlijk biefstukje te bakken.

RVS vangschaal

RVS is een prachtig en sterk metaal. Het heeft een luxe, verzorgde uitstraling en is gemakkelijk te reinigen.

Schoonmaaktips!

Reinig de kookplaat na elk gebruik met een vochtige doek. Overgekookte etensresten kunnen gaan inwerken en zijn moeilijker te verwijderen als ze langere tijd niet verwijderd worden.

Schakel de kookplaat voor een grondige reiniging uit en laat de kookplaat volledig afkoelen. Gebruik geen agressieve schurende reinigingsmiddelen of scherpe voorwerpen om de kookplaat te reinigen.

Let op: de zwarte kookzones mogen niet worden gereinigd met een reinigings- of schuurmiddel. De zwarte kookzones enkel reinigen met een zachte doek of een sponsje. Voor het behoud van uw kookplaat, adviseren wij u het zwarte oppervlak van de kookzones af en toe in te wrijven met vaselineolie of met siliconenolie. Gebruik hiervoor absoluut geen dierlijke of plantaardige oliën.

Hardnekkige vlekken op het roestvrij staal kun je het beste reinigen met een middel speciaal voor roestvrij staal. Poets altijd met de structuur van het staal mee om vlekken te voorkomen. Na verloop van tijd kan er een verkleuring optreden op het oppervlak van het roestvrij staal.
 

Klantenservice

Telefonisch bereikbaar op tel: 0800-4583688 of stel hier direct een vraag en mail met één van onze medewerkers.

maandag
10:00 - 17.00u

di t/m vrij
08.30 - 17.00u

 
Naar boven