• Landing - Pannenset 0618

Gratis pannenset!

Deze zomer kunt u uw klant lekker in het zonnetje zetten! Bij aankoop van minimaal 4 Inventum inbouwapparaten waaronder een kookplaat, krijgt uw klant een luxe Inventum pannenset ter waarde van € 129,- geheel gratis! 

Hoe werkt de actie?

Bij elke commissie-order, in de periode van 1 juli t/m 30 september 2018, bestaande uit minimaal 4 verschillende inbouwapparaten uit verschillende productgroepen ontvangt uw klant een 7-delige pannenset t.w.v. €129,-!

De actie is geldig bij elke bestelling van 4 inbouwapparaten, inclusief kookplaat, uit verschillende productgroepen (kookplaten, ovens/magnetrons, koelen/vriezen, vaatwassers en afzuigkappen).

 

Meer informatie of digitaal beeldmateriaal?

Bekijk hier de actievoorwaarden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw vertegenwoordiger Helgo Beurkens (Mobiel: 06-57683638), Gidon Peters (Mobiel: 06-20513236) of Inge Verbeek (Mobiel: 06-86882084).

Mocht u digitaal beeldmateriaal willen ontvangen van de actie voor op uw website of voor bijvoorbeeld uw huis-aan-huis folder, neem dan contact op met marketing@inventum.eu en geef aan wat u precies nodig heeft. Dan sturen we u het benodigde beeldmateriaal toe.
 

Pannenset en/of extra POS materiaal bestellen voor in de winkel?
 

De pannenset bestaat uit een koekenpan van ø 24 cm met Teflon® Select laag, een kookpan van ø 20 cm met glazen deksel, een kookpan van ø 18 cm met glazen deksel en een steelpan van ø 16 cm met glazen deksel. Mocht u het leuk vinden om ook de pannenset in uw winkel neer te zetten om de actie extra aan te kleden en kracht bij te zetten, dan kunt u deze eenmalig bestellen voor de speciale prijs van € 49,-netto inkoop, excl BTW (max 1 set per winkel).

 

Ja, ik wil graag voor in de winkel de pannenset en/of extra POS materiaal voor de actie bestellen:

Een pannenset t.w.v. €129,- bestellen tegen de speciale actie inkoopprijs van €49,- netto inkoop excl BTW?
Vink hieronder de checkbox aan
Gratis extra POS materiaal bestellen? Vul hieronder de aantallen in:
 

 
Naar boven