• Landing - FD Gazellen 1017

FD Gazellen 2017

Ieder jaar reikt Het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Met trots mag Inventum Huishoudelijke Apparaten zich ook tot deze winnaars rekenen. We staan zelfs in de top 10 van Oost-Nederland (Utrecht, Gelderland en Overijssel)!

De kracht van Inventum
Inventum is een totaalaanbieder van huishoudelijke apparaten. In vrijwel elk huishouden is wel een product van Inventum te vinden. Van waterkoker tot vaatwasmachine. Van broodbakmachine tot bakoven. Twee of twintig jaar oud, maar altijd van topkwaliteit. Inventum is vanaf het begin een oer-Hollands merk en weet daardoor als geen ander waar de Nederlandse consument behoefte aan heeft. Inventum speelt in op deze behoefte door zich te focussen op inkoop, verkoop en slimme marketingconcepten.

Deze ingrediƫnten zijn mede bepalend voor het succes van Inventum, maar zonder het vertrouwen en enthousiasme van onze klanten hadden we deze mooie prijs nooit in de wacht kunnen slepen. Hartelijk bedankt voor het vertrouwen in Inventum!

 
Naar boven