• IVW6040A

  € 919,-
  ivw6040a.jpg

  Inbouw vaatwasser

  • energie-efficiëntieklasse D
  • 9 programma's
  • geschikt voor 15 couverts
  • extra stil optie (36-39 dB)
  • flexibele besteklade en bestekmandje
   
 • IVW6040AXL

  € 959,-
  ivw6040axl.jpg

  Inbouw vaatwasser

  • energie-efficiëntieklasse D
  • 9 programma's
  • geschikt voor 15 couverts
  • extra stil optie (39-41 dB)
  • flexibele besteklade en bestekmandje
   

Service & Garantie

5jaar_garantie
5 jaar garantie
Dé zekerheid voor langdurig gebruiks-plezier. lees verder
omruilservice
Omruilservice
Omdat je dírect een oplossing van ons mag verwachten. lees meer
oer_hollands
Oer Hollands
Meer dan 100 jaar thuis in het Nederlandse huishouden. lees meer
 

Energiezuinige vaatwassers

Een vaatwasser is niet meer weg te denken uit de keuken. Deze handige afwashulp bespaart je tijd en zorgt ervoor dat al je servies weer schoon en droog terug de kast in kan! De Excellent Exclusief vaatwassers zijn zeer energiezuinig en verbruiken slechts 9 liter water per wasbeurt. Ze zijn voorzien van een Aquazone. Dit is een mechanische verdeler die de waterdruk verdeelt over de bovenste en onderste sproeiarm. Hierdoor maakt de vaatwasser met gemak een groter aantal couverts blinkend schoon, terwijl hij minder water verbruikt.

Extra stil

De Excellent Exclusief vaatwassers zijn uitgerust met een extra stil optie. Met slechts 36 dB is de IVW6040A één van de stilste vaatwassers in de markt. Je hoort de vaatwasser bijna niet en is dus ideaal voor in een open keuken.

BLDC motor

De vernieuwde technologie van de motor zorgt voor een perfect wasresultaat. De inverter motor functioneert zonder koolborstels wat leidt tot een langere levensduur. Hij is stiller, heeft een lange levensduur en levert betere resultaten, met tot wel 20% meer efficiëntie in water- en elektriciteitsverbruik.

Ruime inhoud

De Excellent Exclusief vaatwassers hebben een ruime inhoud en bieden ruimte aan maar liefst 15 couverts. De vaatwassers zijn gemakkelijk flexibel in te delen. Ze hebben naast een bestekmandje ook een variabele besteklade. Doordat de besteklade deelbaar is kun je bijvoorbeeld een van de twee delen uit de vaatwasser halen. Hiermee creëer je eenvoudig meer ruimte voor je vaat in de bovenkorf.

In hoogte verstelbaar

De Inventum vaatwassers zijn voorzien van een in hoogte verstelbare bovenkorf en een onderkorf met neerklapbare rekken. Zelfs met belading is de bovenkorf gemakkelijk te verstellen. Hierdoor kun je ook bijvoorbeeld hoge borden of pannen in je vaatwasser kwijt!

LED verlichting

De vaatwassers zijn voorzien van 4 heldere LED spots, waardoor je bij het openen van de deur precies ziet waar nog ruimte is om je vuile vaat te plaatsen of in een oogopslag ziet hoe blinkend schoon de vaat geworden is.

Vloerprojectie

De vaatwassers zijn voorzien van een handige info LED vloerverlichting. Als het wasprogramma draait wordt een rood licht geprojecteerd op de vloer en is hij klaar dan zie je een groen licht op de vloer. Dankzij deze info LED vloerverlichting zie je precies wanneer de vaatwasser klaar is.

Luxe afwerking

Op ieder detail is gelet. De vaatwassers bieden precies die extra luxe die je nodig hebt en ze zijn prachtig afgewerkt met een zwart RVS bedieningspaneel. Door de aandacht besteed aan de afwerking krijgen ze de luxe uitstraling die bij de producten past.

Programma’s en extra opties
De vaatwassers zijn van alle gemakken voorzien en hebben tal van programma’s en mogelijkheden die bijdragen aan een perfect wasresultaat. De 3 automatische wasprogramma’s zorgen voor een altijd schone vaat. Met het duo programma kun je verschillende soorten vaat wassen, van licht vervuild tot sterk vervuild. Aangebakken etensresten worden eenvoudig verwijderd in de onderste korf, terwijl de wijnglazen in de bovenste korf voorzichtig worden gewassen. 
Heb je weinig vaat, dan kies je voor de optie halve belading. Met de uitgestelde start kun je de start van het programma tot 19 uur uitstellen. Het turbo droogsysteem zorgt naast een schone vaat voor een extra droog resultaat zodat alles direct weer de kast in kan.

4-puntsbevestiging
Alle Inventum vaatwassers beschikken over een 4-puntsbevestiging. Met deze bevestiging zet je je vaatwasser gemakkelijk vast aan de kasten naast je vaatwasser waardoor deze nog steviger ingebouwd is.

XL formaat
Kom je ook altijd ruimte tekort in de vaatwasser? Dan is de IVW6040AXL bij uitstek geschikt. Deze XL vaatwasser biedt nog meer ruimte voor je servies!

Naar boven