Ga voor exclusief design

Inventum introduceert een lijn exclusieve apparaten, met exclusieve features voor een exclusieve, aantrekkelijke prijs. De apparaten hebben een luxe afwerking van hoogwaardige materialen. Met aandacht voor het design is op ieder detail gelet. De apparaten zijn niet alleen mooi, maar ook functioneel. Ze zijn uitgerust met de modernste technologie├źn en hebben tal van opties en functionaliteiten. Excellent Exclusief tilt elke keuken naar een hoger niveau!

Mask Group 38.jpg
Exclusieve designs

Keukens worden steeds mooier en luxer. De Excellent Exclusief keukenapparaten zijn echte blikvangers met hun exclusieve uitstraling. De details van zwart RVS maken het design compleet. De elegante apparaten zijn tijdloos en sluiten aan bij de laatste trends. Met hun donkere kleuren kunnen ze met bijna elke stijl en kleur worden gecombineerd.

shutterstock_568847059.jpg

De Inventum Excellent Exclusief producten zijn exclusief verkrijgbaar bij geselecteerde dealers.
Je kunt hier de producten uitgebreid bekijken in de showrooms en je bent verzekerd van:

  • Deskundig advies
  • Vakkundige installatie
  • 5 jaar Inventum garantie
Exclusief verkrijgbaar, vind uw dealer
Mask Group 37.jpg
 
Ga voor
excellent
resultaat
Multifunctionele (combi) ovens

Deze multifunctionele (combi) ovens zijn echte alleskunners met een zeer nauwkeurige temperatuurinstelling. De ovens zijn eenvoudig te bedienen en hebben een stijlvolle afwerking met details van zwart RVS. Met de digitale timerfunctie stel je gemakkelijk de bereidingstijd en de uitgestelde starttijd in, zodat je op ieder moment kunt genieten van de meest overheerlijke gerechten.

Bekijk ze allemaal
 
Ga voor
excellent
gemak
Luxe inductiekookplaten

Koken op inductie is energiezuinig, snel en veilig! De kookplaat verwarmt alleen de pan, hierdoor is er geen verlies van warmte. Haal je je pan weg schakelt de kookplaat automatisch uit en is de zone snel afgekoeld. Met de luxe inductiekookplaten van Excellent Exclusief wordt koken nog gemakkelijker. In Nederland is koken op inductie bijna niet meer weg te denken.

Bekijk ze allemaal
 
Ga voor
excellente
schoonheid
Energiezuinige vaatwassers

Een vaatwasser is niet meer weg te denken uit de keuken. Deze handige afwashulp bespaart je tijd en zorgt ervoor dat al je servies weer schoon en droog terug de kast in kan! De Excellent Exclusief vaatwassers zijn zeer energiezuinig en verbruiken slechts 9 liter water per wasbeurt. Ze zijn voorzien van een Aquazone, waarmee de vaatwasser met gemak een groter aantal couverts blinkend schoon maakt terwijl hij minder water verbruikt.

Bekijk ze allemaal
Naar boven